Mexicaans Restaurant Terschelling

Gezellig uit eten bij Mexicaans Restaurant Steakhouse ‘El Léon Rojo’ op Terschelling

Midden op het eiland Terschelling halverwege de dorpen Midsland en Midsland aan Zee treft u ons Mexicaanse Restaurant ‘El Léon Rojo’, oftewel ‘ De Rode Leeuw’. Achter de kleurrijke gevel bevindt zich een sfeervol restaurant ingericht in Mexicaanse cantina stijl. Aangrenzend vindt u een zonnig, ruim terras en een mooie tropische tuin. Hier kunt u ’s zomers heerlijk buiten eten onder één van de parasols of vertoeven in de hangmat, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek.

Mexicaan Terschelling

Mexican Steakhouse ‘El Léon Rojo’ beschikt over een groot aantal tafels/zitplaatsen. Onze veelzijdige menukaart biedt u een ruime keuze uit diverse vlees- en visgerechten van de grill en een rijk aanbod aan Mexicaanse gerechten. Daarnaast kunt u kiezen uit talrijke voor- en nagerechten en zijn er voor de kleintjes verschillende kindermenu’s met daarbij een leuke verrassing. In de keuken werken wij altijd met verse ingrediënten en in het restaurant is onze service gastvrij en snel. Ontdek ook onze grote verscheidenheid aan dranken – zoals onze Tequila’s – en onze nagerechten waaronder diverse smakelijke desserts en Café Especial.

Ons Steakhouse Restaurant is het gehele jaar geopend vanaf 17:00 uur (Dinsdags gesloten). U kunt telefonisch reserveren via 0562-449350.
Mexicaans Steakhouse Restaurant ‘ El Léon Rojo’ vindt u aan Heereweg 11 te Midsland Noord, naast Landal Resort Midsland Terschelling. Het restaurant is gevestigd in een oude Terschellinger boerderij met ernaast ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen.
Betalen kan met pin of contant. Betalen met creditcard alsmede apart afrekenen is helaas niet mogelijk. Ons restaurant bevindt zich op loopafstand van het dorp Midsland en op de fiets vanuit West aan Zee of Midsland aan Zee bent u er in 5 à 10 minuten.

Wilt u met een grote groep bij ons komen dineren of wilt u het restaurant afhuren voor een feestelijk buffet? Neem dan telefonisch contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij El Léon Rojo in Midsland. Adiós !

Home Foto’s Reserveren