Tap bieren

Estaminet Primium Pilsener 5,2%
Pilsener bier gebrouwen met zomergerst, speciale gisten en Saaz-hop. Verfrissend en zacht van smaak met een lichte bittere finish.

~

Weihenstephaner Hefeweissbier 5,4%
Zacht, fris en romig- de tarwe geeft die romigheid, plus een lichte, aangenaam friszure smaak. In de geur domineert banaan en kruidnagel.

~

La Trappe Isidór 7,5%
Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

~

Cornet-Oaked Blond 8,5%
Krachtig en toch verrassend zacht dankzij die toevoeging van eikenhouten ‘oaked’snippers tijdens het brouwen. Cornet is een Oaked blond Belgisch bier dat op smaak wordt gebracht door het toevoegen van eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Hierdoor krijgt het zijn unieke zachte smaak.

~

La Trappe Trippel 8%
Klassiek en krachtig trappistenbier. Goudblond met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een kandijzoet en licht moutig karakter.

~

Maalust Mooie Madam Dubbel 7%
Koperkleurig bier van hoge gisting. Hinten van karamel en rook op de neus. Lichtzoet en colmoutig van smaak met een stevige body. Warme kruiden en gedroogd fruit leiden een zacht-bittere afdronk in.

0,0% bieren

Bavaria Wit 0,0%
Een alcoholvrij witbier met een zachte tarwesmaak en een fruitig en kruidig karakter. Licht van kleur, troebel, fris met een aangename bitterheid.

~

Palm 0,0%
Palm 0,0 is een verfrissend Blegisch alcoholvrij amberbier met een hoppige, karaktervolle smaak dankzij eht geruik van hop van eigen veld.

~

Estaminet 0,0%
Estaminet 0,0 is een Belgisch alcoholvrij bier. Verfrissend en vol van smaak, gebrouwen met vakmanschap. Een verstandige en smaakvol alternatief.

Mexicaanse bieren

Claro 4,6%
Helder, Mexicaanse stijl bier. Lichte, zomerse en frisse interpretatie van pils met kristalhelder bruisend water. Lichte body van gerstemout en hop. Afrondend zoete toets van maïs.

~

Claro Mex 5,9%
Zomers volgouden pilsener, gebrouwen volgens de Mexicaanse stijl. Goed doordrinkbaar en verfrissend bier met een friszoete bite en citrusfruit in de afdrink.

~

Dos XX Lager 4,4%
Dos XX Lager Especial is een blond, verfrissend, Mexicaans biertje. De geur en smaak is met geroosterde mout, goede hop, graan en maïs tonen met een licht citrusaroma.

Fles bieren

La Trappe Blond 6,5%
Goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak.

~

Fruitage By Rodenbach 3,9%
Heerlijk fruitbier gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor krijgt het een frisse zoetzure smaak. Geserveerd met ijsblokjes, limoen en munt.